Ua toe siitia tau maketi Xenon!

Xenono se vaega taua o aerospace ma semiconductor talosaga, ma le tau maketi ua toe siitia talu ai nei.Sainaxenono lo'o fa'aitiitia le sapalai, ma o lo'o malosi le maketi.A'o fa'aauau pea le le lava o le sapalai o maketi, o lo'o malosi le atemosifia bullish.

1. O le tau maketi oxenonua maualuga tele
Saina i totonu o le atunuu maualuga-mamaxenonkamupani e masani lava ona tuʻuina atu tagata faʻatau umi, ma o le tele o kamupani gaosiga autu o loʻo i ai tufatufaga e le iʻu, ma e maua e le au faʻatau tufatufaga tau maualuga.
Mai le fa'ai'uga o Novema e o'o mai i le taimi nei, ua si'itia le tau o fefa'ataua'iga i maketi e tusa ma le 13% i le afa masina.I le taimi nei, o lo'o maualalo le aofa'i o alalaupapa i totonu o le maketi, o lo'o fa'agaoioia fa'atauga fa'atauga, ma malosi le si'osi'omaga.

2. Le tele o mea i luga o le tuʻuina atu ma le manaʻoga e lagolagoina le maketi
O le faʻamalosia o lexenonsapalai maketi ma le fa'agaoioia o fa'atauga i lalo o le mafua'aga autu lea o le si'itia vave o tau o maketi.
Muamua lava, o le faʻateleina o le tulaga i Iukureini na mafua ai foi le faʻamoemoe o maketi o le faʻamalosia o sapalai, ma le lamatiaga o lexenonsapalai fa'amalosi ma felauaiga pe a uma ona fa'asa.I le taimi lava e tasi, o le taamilosaga fou o le faʻamaʻi na mafua ai foi popolega maketi e uiga i le mautu o le sapalai o oloa, lea na mafua ai le faʻatupulaia tele o faʻatauga i maketi.
E le gata i lea, o totonu o Sainaxenono lo'o fa'aalia fo'i le fa'amalosi o le sapalai o maketi.Fa'atosina a'afia i faiga fa'avae e pei o fa'atapula'a o le gaosiga i totonu o le fa'alapotopotoga u'amea ma fa'atapula'a mana fa'atatau, e matua fa'atapula'aina le suavai mea mata, ma le gaosiga moni oxenonua fa'aitiitia le kesi e tusa ma le 50% pe a fa'atusatusa i tulaga masani.
E tusa ai ma manaoga i lalo, e mafai ona faʻaauau pea le faʻatupulaia o manaʻoga o le vateatea, ma o loʻo lagolagoina malosi le manaoga o maketi semiconductor.

3. O maketi mo taimi pupuu e mafai lava ona i ai se avanoa mo le tuputupu ae
I lalo o le pule lua o le taumafaina malosi i Saina e amata i le tautoulu o le 2021, o le gaosiga o krypton maxenono le a matua'i a'afia, ma o suiga fa'atatau i faiga fa'avae i le 2022 o le a avea fo'i ma fa'aa'afiaga taua.E le gata i lea, mo le itu manaʻomia, pe suia le faiga o le gaosiga o le semiconductor i lalo ma pe o le a faʻaititia le aofaʻi o mea taua foi ia.O le le taofiofia o manaoga i lalo ifo, tulaga lamatia geopolitical, ma le atinaʻeina o mea tau soifua maloloina lautele i le lalolagi atoa ua aumaia ai suiga tetele i le maketi.I le aotelega, o Sainaxenonmaketi e tatau ona faʻaeteete faʻamoemoe i le 2022.


Taimi meli: Tes-22-2021