O le Sulfur hexafluoride (SF6) ose kasa fa'ato'aga, e leai se lanu, e leai se manogi, e le mu, e sili ona malosi le kasa, ma se mea e fa'amalo ai le eletise.

Folasaga o oloa

Sulfur hexafluoride (SF6) o se inorganic, colorless, odorless, non-flammable, matua malosi kasa greenhouse, ma se insulator eletise sili ona lelei.SF6 ei ai se geometry octahedral, e aofia ai atoms fluorine ono faapipii i se atoma sulfur tutotonu.O se moleki hypervalent.E masani mo se kasa e le polar, e le mafai ona solu i le vai ae fai lava si solu i solu nonpolar.E masani ona feavea'i e pei o se kesi fa'amama fa'asu.E iai lona mamafa e 6.12 g/L i tulaga o le sami, e sili atu le maualuga nai lo le mamafa o le ea (1.225 g/L).

igoa faaperetania sulfur hexafluoride fua mole SF6
mamafa mole 146.05 Fa'aaliga leai se manogi
CAS NO. 2551-62-4 Mata'utia vevela 45.6℃
EINESC NO. 219-854-2 Omiga ogaoga 3.76MPa
Liu liusuavai -62℃ Tulaga fa'apitoa 6.0886kg/m³
Fa'apuna -51℃ Fa'atusatusaga le mamafa o kasa 1
Solubility E solu teisi Vasega DOT 2.2
UN NO. 1080    

news_imgs01 news_imgs02

 

news_imgs03 news_imgs04

Fa'amatalaga 99.999% 99.995%
Carbon Tetrafluoride <2ppm <5ppm
Hydrogen Fluoride <0.3ppm <0.3ppm
Nitrogen <2ppm <10ppm
Okesene <1ppm <5ppm
THC(pei o Methane) <1ppm <1ppm
Vai <3ppm <5ppm

Fa'atatauga

Ala fa'a-dielectric
O le SF6 o loʻo faʻaaogaina i totonu o le eletise eletise e avea o se ala eletise kasa mo vaʻavaʻa eletise maualuga, switchgear, ma isi mea eletise, e masani ona sui ai le suauʻu faʻatumu afi (OCBs) e mafai ona aofia ai PCB leaga.SF6 kasa i lalo o le mamafa o loʻo faʻaaogaina e avea o se insulator i le kesi insulated switchgear (GIS) ona e sili atu lona malosi dielectric nai lo le ea poʻo le nitrogen mago.

news_imgs05

Fa'aaogāga Fa'afoma'i
O le SF6 e fa'aogaina e tu'u ai se tamponade po'o se polo o se pu o le mata i galuega toe fa'aleleia o le retinal detachment i le tulaga o le pulu kesi.O lo'o gaogao i totonu o le potu vitreous ma muamua fa'aluaina lona voluma ile 36 itula a'o le'i mitiia ile toto ile 10-14 aso.
O le SF6 o loʻo faʻaaogaina e fai ma sui faʻatusatusa mo ata ultrasound.Sulfur hexafluoride microbubbles o lo'o tu'uina ile vaifofo e ala ile tui ile vein peripheral.O nei microbubbles e faʻaleleia ai le vaʻaia o vaʻa toto ile ultrasound.O lenei talosaga na faʻaaogaina e suʻesuʻe ai le vascularity o tumo.

news_imgs06

Su'ega fa'aopoopo
Sulfur hexafluoride o le kasa tracer faaaogaina i le auala muamua ea faataapeapeina faataitaiga calibration.SF6 o loo faaaogaina e avea o se kasa tracer i suesuega puupuu o le ventilation lelei i totonu o fale ma enclosures totonu, ma mo le fuafuaina o fua faatatau infiltration.
O le Sulfur hexafluoride e masani ona fa'aaogaina e fai ma kesi su'esu'e ile su'esu'ega fa'aofuofu asu ile falesuesue.
Ua fa'aaogaina ma le manuia e avea o se su'esu'ega i le vasa e su'esu'e ai le fa'afefiloi o le diapycnal ma le fesuiaiga o kasa ea ma sami.

news_imgs07

Fa'auma & La'uina

Oloa Sulfur Hexafluoride SF6 Suavai
Tele o le afifi 40Ltr Cylinder 8Ltr Cylinder T75 ISO Tane
Fa'atumuga Net Weight/Cyl 50 Tu 10 Tu

 

 

 

/

QTY Tu'u ile 20' Container

240 Sili 640 Sili
Aofa'i o le mamafa 12 Tone 14 Tone
Mamafa Tare Silinder 50 Tu 12 Tu

Valve

QF-2C/CGA590

news_imgs09 news_imgs10

Faiga fesoasoani muamua

INULA: Afai e tupu ni a'afiaga leaga, aveese i se nofoaga e le'i pisia.Tuuina atu faafoliga
manava pe a le manava.Afai e faigata le manava, e tatau ona faʻatonuina le okesene e se tagata agavaa
tagata faigaluega.Vave vave togafitiga faafomai.
FA'AIGA PA'U: Fufulu le pa'u ua aliali mai ile fasimoli ma le vai.
FEAGAI MATA: Fufulu mata i le tele o vai.
INESTION: Afai e foloina se aofaiga tele, saili foma'i.
FAAMANATU MO FIMASI: Mo le manava, mafaufau i le okesene.

Tala Fou Fesootai

Sulfur Hexafluoride Maketi e $309.9 Miliona I le 2025
SAN FRANCISCO, Fepuari 14, 2018

O le maketi o le sulfur hexafluoride i le lalolagi atoa e tatau ona oʻo atu i le USD 309.9 miliona i le 2025, e tusa ai ma se lipoti fou a le Grand View Research, Inc. O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo le oloa mo le faʻaaogaina e avea o se mea e tineia lelei i vaʻavaʻavaʻa ma le gaosiga o switchgear e tatau ona i ai se aafiaga lelei i le tuputupu ae o alamanuia.

O sui autu o alamanuia, ua tuufaatasia a latou galuega i luga o le filifili tau e ala i le faʻaogaina o mea gaosi oloa faʻapea foʻi ma tufatufa atu vaega ina ia maua ai se tulaga faʻatauva i totonu o pisinisi.O fa'agaioiga fa'afaigaluega i le su'esu'ega o le oloa e fa'aitiitia ai le a'afiaga o le si'osi'omaga ma fa'amalosia le lelei o lo'o fuafua e fa'ateleina ai le tauvaga fa'atauva i le va o tagata gaosi oloa.
Ia Iuni 2014, na atiaʻe ai e le ABB se tekonolosi pateni e toe faʻaaogaina le kasa SF6 ua faʻaleagaina e faʻavae i luga o le malosi o le cryogenic process.O le fa'aogaina o kasa sulfur hexafluoride toe fa'aaogaina e fa'amoemoe e fa'aitiitia ai le fa'aosoina o le kaponi e tusa ma le 30% ma fa'asaoina ai tau.O mea nei, o le mea lea, e faʻamoemoeina e faʻamalosia ai le tuputupu aʻe o pisinisi i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.
O tulafono faʻatonutonu ua tuʻuina atu i luga o le gaosiga ma le faʻaogaina o le sulfur hexafluoride (SF6) e faʻamoemoe e avea ma faʻamataʻu taua i le aufaipisinisi.E le gata i lea, o le maualuga o uluai tupe teufaafaigaluega ma tau faʻagaioiga e fesoʻotaʻi ma masini e faʻamoemoe atili e faʻaosoina le pa puipui, ma faʻaitiitia ai le faʻamataʻu o tagata fou ulufale mai i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.
Su'esu'e lipoti su'esu'e atoa ma TOC ile "Sulfur Hexafluoride (SF6) Ripoti Tele Maketi I Oloa (Electronic, UHP, Standard), E ala ile Fa'aoga (Power & Energy, Medical, Metal Manufacturing, Electronics), And Segment Forecasts, 2014 - 2025″ i : www.grandviewresearch.com/industry-analysis/sulfur-hexafluoride-sf6-market
O isi Sailiga Autu Mai le Lipoti Fautuaina:
• O le vasega masani SF6 e tatau ona resitalaina se CAGR o le 5.7% i luga o le vaitaimi fuafuaina, ona o le maualuga o le manaʻoga mo le gaosiga o vaʻavaʻavaʻavaʻa ma kiliva mo le gaosiga o le eletise & malosi.
• O le malosi ma le malosi o le vaega sili lea o talosaga i le 2016 ma sili atu i le 75% SF6 na fa'aogaina i le gaosiga o meafaigaluega eletise maualuga e aofia ai uaea coaxial, transformers, ki, ma capacitors.
• O le oloa o loʻo faʻamoemoeina e tupu i le CAGR o le 6.0% i le faʻaaogaina o le gaosiga o uʻamea, ona o le maualuga o le manaʻoga mo le puipuia o le mu ma le vave faʻamaʻiina o uʻamea uʻamea i fale gaosi oloa magnesium.
• Asia Pacific na umia le tele o sea maketi o le sili atu i le 34% i le 2016 ma ua faamoemoe e pulea le maketi i luga o le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga ona o le maualuga o tupe teufaafaigaluega i le malosi & malosiaga i le itulagi.
• Solvay SA, Air Liquide SA, O le Linde Group, Air Products and Chemicals, Inc., ma Praxair Technology, Inc. ua latou faʻaaogaina auala faʻalauteleina gafatia gaosiga e faʻaleleia ai le manaʻoga o tagata faʻatau ma maua ai le tele o sea maketi.

Grand View Research ua vaevaeina le lalolagi sulfur hexafluoride maketi i luga o le faavae o le talosaga ma le itulagi:
• Sulfur Hexafluoride Oloa Va'aiga (Maua, USD Afe; 2014 – 2025)
• Vasega faaeletonika
• Vasega UHP
• Vasega Tulaga
• Sulfur Hexafluoride Application Outlook (Maua, USD Afe; 2014 – 2025)
• Malosiaga & Malosiaga
• Fomai
• Gaosi Uamea
• Fa'aeletonika
• O isi
• Sulfur Hexafluoride Va'aiga Fa'aitulagi (Maua, USD Afe; 2014 – 2025)
• Amerika i Matu
• US
• Europa
• Siamani
• Peretania
• Asia Pasefika
• Saina
• Initia
• Iapani
• Amerika Tutotonu & Saute
• Brazil
• Sasa'e Tutotonu & Aferika

 


Taimi meli: Me-26-2021