Fa'aeletonika Kesi Mana'oga e Fa'atupula'ia A'o Fa'ateleina Fa'alautele Semi-Fab

O se lipoti fou mai le faufautua o meafaitino TECHCET o loʻo valoia o le lima tausaga faʻapipiʻi fua faʻaletausaga (CAGR) o le maketi kasa eletise o le a tulaʻi i le 6.4%, ma lapatai mai o kasa autu e pei o le diborane ma le tungsten hexafluoride e ono feagai ma faʻalavelave tuʻuina atu.

O le tala lelei mo le Electronic Gas e mafua ona o le faʻalauteleina o le semiconductor alamanuia, faʻatasi ai ma le taʻitaʻia o faʻamatalaga ma 3D NAND talosaga e sili ona aʻafia i le tuputupu aʻe.A'o fa'aauau pea le fa'alauteleina o fale i luga o le initaneti i nai tausaga o lumana'i, o le a mana'omia fa'aopoopo sapalai kesi fa'alenatura e fa'amalieina ai mana'oga, fa'ateleina le fa'atinoga o maketi o kesi fa'alenatura.

O lo'o i ai nei le ono tele o le US chipmakers o lo'o fuafua e fausia ni fale fou: GlobalFoundries, Intel, Samsung, TSMC, Texas Instruments, ma Micron Technology.

Ae ui i lea, o le suʻesuʻega na maua ai le faʻatapulaʻaina o le sapalai o kasa eletise e ono tulaʻi mai ona o le faʻatupulaia o manaʻoga e faʻamoemoe e sili atu nai lo le sapalai.

Faataitaiga e aofia aidiborane (B2H6)matungsten hexafluoride (WF6), o ia mea uma e lua e taua tele i le gaosiga o ituaiga eseese o masini semiconductor e pei ole logic ICs, DRAM, 3D NAND memory, flash memory, ma isi mea.Ona o la latou matafaioi taua, o lo latou manaʻoga e faʻamoemoe e faʻatupulaia vave ma le faʻatupulaia o fabs.

O su'esu'ega a le TECHCET e fa'atatau i Kalefonia, na maua ai e nisi o fa'atau oloa mai Asia o lo'o fa'aaoga nei le avanoa e fa'atumu ai avanoa nei sapalai i le maketi a Amerika.

O le fa'aletonu o le sapalai o le kesi mai puna'oa o lo'o iai nei ua fa'atuputeleina ai fo'i le mana'omia o le aumai o le kesi fou i le maketi.Faataitaiga,Neon'olo'o fa'atau oloa i Iukureini e le o toe fa'agaoioia ona o le taua a Rusia ma e ono fa'ato'a i fafo.O lenei mea ua mafua ai ni faʻalavelave matuia i luga o leneonsapalai filifili, lea o le a le faʻamalieina seʻia oʻo mai i luga ole laiga i luga ole laiga i isi itulagi.

Heliumo lo'o i ai fo'i se tulaga lamatia tele.O le fa'aliliuina atu o le umiaina o faleoloa o le helium ma meafaigaluega e le BLM i le US e mafai ona fa'alavelaveina le sapalai ona e ono mana'omia le fa'aogaina o masini mo le tausiga ma fa'aleleia, "o le fa'aopoopo mai lea a Jonas Sundqvist, tagata su'esu'e sinia i le TECHCET, ta'ua le taimi ua tuana'i.heliumgafatia e ulufale atu i le maketi i tausaga taitasi.

E le gata i lea, o le TECHCET o loʻo vaʻavaʻai i le taimi nei e ono le lavaxenon, kripton, nitrogen trifluoride (NF3) ma le WF6 i tausaga a sau se'i vagana ua fa'ateleina le gafatia.


Taimi meli: Iuni-16-2023